Anderen over mij

” Marisa Monsanto heeft voor Stadspodia Leiden een advies geschreven over een strategische kwestie. Aansluitend bij onze missie en visie heeft zij via onderzoek en interviews onze wensen gelegd langs vereisten voor imago, marketing en bedrijfsvoering. Zij keek daarbij ook naar de lokale setting waarin wij opereren. Medewerkers van Stadspodia deelden gemakkelijk hun visies met haar, omdat zij goed wist aan te sluiten bij haar gesprekspartners. Zo is Marisa gekomen tot betrokken en overtuigende analyses en aanbevelingen. Voor mij was het prettig om met haar samen te werken vanwege haar scherpte, haar enthousiasme en haar betrokkenheid.”

Frans Funnekotter, directeur Stadspodia Leiden

” Marisa Monsanto heb ik leren kennen als een zeer gewaardeerd lid van het bestuur van de Stichting Nationaal Restauratiefonds. Vanuit die functie was zij o.a. betrokken bij discussies en brainstormbijeenkomsten over het draagvlak voor erfgoed en manieren om de financiering van de instandhouding van monumenten effectiever te maken. Daarbij heb ik haar scherpe geest en overtuigingskracht in het argumenteren ervaren.
Als inhoudelijk verantwoordelijke voor het jaarlijkse Nationaal Monumentencongres heb ik met Marisa Monsanto samengewerkt, zij heeft bij de eerste editie opgetreden als dagvoorzitter. In die rol heeft zij laten zien dat zij prima in staat is om een groot en gemêleerd publiek van meer dan 600 personen door complexe materie weet te begeleiden. Dat doet zij overigens op een bijzonder prettige, charmante en representatieve wijze. Ik kan mevrouw Monsanto van harte aanbevelen om haar scherpe geest, haar verbindend vermogen en overtuigingskracht.”

Ben Verfürden, Partner/directeur bij Hylkema Consultants en Bestuurslid bij Het Utrechts Landschap