Monsanto Mission Management

Dagvoorzitterschap en gespreksleiding

Symposium, panelgesprek of expertmeeting. Bij dergelijke events denk ik mee en modereer ze ontspannen, scherpzinnig en met een creatieve inslag. Ik breng mensen met elkaar in gesprek in een warme en veilige sfeer. Met een publieksevent kunnen organisatiedoelen worden bereikt. Dat is onze inhoudelijke focus.

Vooral bijeenkomsten met gevoelige thema’s, zoals diversiteit en inclusie, zijn bij mij in goede handen. Deelnemers vertellen dat zij zich door de ‘safe space’ vrij en open hebben kunnen uiten. Die veiligheid, menselijkheid en warmte geven dergelijke bijeenkomsten een bijzondere diepgang.


Symposia en bijeenkomsten

Theater voor Keti Koti, Kunst- en kennisavond Moving Stories, Schuldhulpverlening voor Stadsbank Leiden, Lustrumsymposium Brandweervrouwen,
Eerste nationale symposium Nationaal Restauratiefonds.


Dagvoorzitter

Symposium Theater voor Keti Koti (2022), Conferentie Preventie armoede en schulden (Stadsbank Leiden 2019), Brandweervrouwencongres (2018), 1e Nationale Monumentencongres 2012 (600 deelnemers).


Moderator

Kunst- en Kennisavond over Grenzen en Migratie Museum Het Valkhof (2022), Panelgesprek Diversiteit in Leiden met o.m. burgemeester Lenferink, Festival van Ontdekkingen (2019)


Spreker

In de herdenking schuilt de hoop – Herdenking slavernijverleden gemeente Leiden; Keti Koti Monologues van STET in Theater Pepijn (bijdrage met o.a. poëzievoordrachten) 2022.