Monsanto Mission Management

Management

Procesmanagement, projectmanagement, interim-management. Met mijn ervaring in de culturele sector en bij de overheid, kan ik aan verschillende managementopdrachten invulling geven. Resultaat- én mensgericht – want met elkaar bereiken we de verlangde resultaten. Zakelijk én onorthodox, want met creativiteit bereiken we de gestelde doelen.

Museum Arnhem en Valkhof Museum
Procesmanagement Ontgrenzen. Dit is een BIS-project voor regionale musea om met nieuwe, inclusieve publieksbenaderingen het publiek van de toekomst in een diverse samenleving aan te trekken.

Theater voor Keti Koti
Mede-initiatiefnemer en voorzitter – bouwer aan de organisatie waarbij wij cultureel Nederland rond 1 juli willen verenigen in de verhalen over het koloniale en slavernijverleden en de doorwerking daarvan. Eind 2020 startte een groep toegewijde professionals het nadenken over dit initiatief. Op 1 juli 2021 was de eerste Theater voor Keti Koti al een feit. Inmiddels krijgt Theater voor Keti Koti steeds meer aanhang en is al niet meer uit het culturele landschap weg te denken.

 

Verschillende managementfuncties bij culturele instellingen en overheden.