Hoe ik werk

Mijn toegevoegde waarde

Ik ken de culturele wereld, als bestuurder en als marketeer. Ik ken de wereld van uw stakeholders: uw bestuur, gemeentelijke beleid en politiek, de fondsen. Daarmee kan ik de vertaalslag maken van uw beleid naar die stakeholders. Strategisch opereren zodat uw beleid aankomt en gunstig wordt ontvangen. Verder breng ik mee:

  • werken vanuit helicopterview naar strategische prioriteiten en concrete resultaten
  • creëren van draagvlak en managen van processen
  • een brede expertise als toezichthouder en (project)manager in de cultuur en bij de overheid en uitgebreide netwerken
  • mijn persoonlijkheid: onorthodox, drijvend, inspirerend, empatisch en met vertrouwen.

De wijsheid van de organisatie zit in de mensen. Ik nodig en daag hen uit zich te involveren en hun bijdrage te leveren. Ik geloof in het open gesprek om te komen tot de beste oplossingen. Ik vraag, lees, luister, check en confronteer. Ik geef en vraag en vertrouwen. Ik werk discreet. Ik draag graag bij aan plezier, harmonie, afstemming en besluitvaardigheid.

Samenwerkingen

Samenwerken is voor ondernemers van nu het sleutelwoord. Als een opdracht dat vraagt, kan ik een beroep doen op de inzet van andere professionals, onder meer:
- onderzoek en training
- websiteontwikkeling en -bouw
- managementbegeleiding.

Mijn netwerk is groot en er is veel mogelijk. In een dergelijk geval is het mogelijk dat ik voor de opdrachtgever aanspreekpunt blijf en de administratieve werkzaamheden coördineer.